Looking for information about Karolina Škrabec Drobnič and her father, Jakob Drobnič

Started by Luciano Evaristo Guerche on Tuesday, August 23, 2011
Showing all 2 posts
8/23/2011 at 10:43 AM

Dear,

My great grandfather Janez Gorše (João Guerche) was born July 7th, 1877 somewhere in current Slovenia. He was son of Franz Gorše (Francisco Guerche) and Uršula Križman (Orsola Chrismaz) and married (in Brazil) Karolina Škrabec Drobnič (Carolina Scrabtz Dromeniche). Karolina was daugther of Jakob Drobnič (Jacob Dromenich) and Marija Škrabec (Maria Scrabtz). If you happen to have any person on your tree which matches any of the above mentioned people, please contact me for information exchange and match.

Thanks in advance.

Luciano Evaristo Guerche (Gorše)
Taboão da Serra, SP, Brazil

8/24/2011 at 7:00 AM

*** To besedilo je bilo prevedno od računalnika, zato bodite previdni, ko ste prebrali to ***

Spoštovani,

Moj praded Janez Gorše (João Guerche) se je rodil 7. julij 1877 nekje v sedanjih Sloveniji. Bil je sin Franz Gorše (Francisco Guerche) in Uršula Križman (Orsola Chrismaz) in poročeni (v Braziliji) Karolina Škrabec Drobnič (Carolina Scrabtz Dromeniche). Karolina je bila hči Jakob Drobnič (Jacob Dromenich) in Marija Škrabec (Maria Scrabtz). Na žalost imam malo podatkov (datumi in kraji) o njih. Če imate oseba v vašem drevo, ki ujema s katerim koli od zgoraj navedenih oseb, se obrnite na mene za izmenjavo informacij in združitve.

Hvala vnaprej.

Luciano Evaristo Guerche (Gorše)
Taboão da Serra, SP, Brazilija

Showing all 2 posts

Create a free account or login to participate in this discussion