הופעה בג'ני דרך עצי משפחה שונים

Started by Private User on Tuesday, May 10, 2011
Problem with this page?

Participants:

Showing all 12 posts

ההרשמה הראשונה שלי לג'ני נעשתה בשנת 2008 דרך עץ המשפחה של בעלי. אז גם הוספתי את בני משפחתי הקרובים.
בשנה האחרונה "גילו" את ג'ני בני דודים שלי מצד אבא שלי והם הוסיפו כמנהלים את שמי ושמות בני משפחתי לעץ שהם פתחו. יש אם כן כפילויות וגם התאמה לא מלאה בין הפרופילים הכפולים.
כאשר ניסיתי "לתקן" ולמחוק כפילויות הגעתי ישירות למסך התשלום עובר השימוש בג'ני.
איך אני פותרת זאת מבלי להיות מנויה בתשלום?

שלום ליאורה
באופן כללי לא מומלץ למחוק פרופילים אלא למזגם

האם את באותה קבוצה משפחתית באתר אם קרובי המשפחה שהוסיפו את הפררפילים
הכפולים

האם יש למישהו מהם מנוי באתר

באופן כללי אפשר לבצע חלק מהעבודה מבלי להיות מנויים באתר

מקווה שעזרתי קצת ואם לו ממש שמואל או יגאל יוכלו להסביר זאת בצורה טובה יותר

:-)

סליחה על שגיאות הכתיב

שלום Private User'
האמת שהעניין די פשוט, אחרת האתר לא היה מתפקד כלל. מיזוגים מסוג זה הם כוחו הגדול. אני אתאר את התהליך בפירוט, וגם אקצר לך את התליך במאט.

1) לפי מה שאני רואה הפרופיל השני שלך הוא Unknown Profile.
2) מה שאת צריכה לעשות זה לייצור קשר עם המנהלת של פרופיל זה. את עושה זאת ע"י לחיצה על הקישור בצד שמאל של השם
Contact profile manager
3) יפתח לך חלון הודעה. תכתבי תיאור קצר של הקשר ביניכם, ותבקשי ממנה להזמין אותם להצטרף למשפחה שלה.
4) אחר-כך, כאשר תאשרי את ההזמנה, תוכלי למזג בין שני פרופילים שלך, ואת יתר הכפולים באיזור.

בפועל, מי שמנהלת את הפרופיל שלך היא,
Tzvia Offenberg בת-דודה מקרבה שלישית של בעלך. את יכולה להזמין אותה בעצמך, דרך הפרופיל שלה. אז תשלחי לה הודעה עם הסבר.
בצורה הכי פשוטה, אני אשלח לך בהודעה פרטית, קישור, שאת צריכה לאשר וגם להעביר לצביה לאישור.

אני מניח שידרשו הסברים נוספים, אז תרגישו חופשי לשאול ולהאיר.
שמואל-אהרן קם

תודה רבה על תגובתך וההסבר ששלחת, ליאורה

Dear Shmuel-Aharon Kam,

I think I have the same problem.
Could you send me your explanation as well?

Thank you,
Ohad Yossef Seltzer

מה עושים כאשר הבת דודה הקימה את העץ לפני שנתים
ומאז אינה פעילה יותר ולא מגיבה לפניות / בקשות מיזוג

רפי,
זו אחת הבעיות הכי קשות בסיפור הזה.
הבנתי שגם לצוות האוצרים אין ממש יכולת להתמודד עם זה. תנסה לפנות ל Geni Help, אולי יש להם פתרון קסם.
אפשרות אחרת - למצוא מישהו יותר קרוב ממך לפרופילים הפרטיים שנכלל בקבוצת המשפחה שלהם ולבצע את המיזוג דרכו

רפי,
ניסית לדבר איתה *מחוץ* לג'ני? בטלפון למשל? ה"בעיה", כפי שיעקב מגדיר אותה נועדה לשמור על הפרטיות של אנשים שחיים בהווה. לא יכולה להיות פתרון לזה ללא הסכמת שני הצדדים. פשוט אין דרך לעשות זאת.

שמואל ורפי,
כאשר כתבתי *בעיה* התכוונתי למצב שבו לא מדובר ב"בת-דודה" אלא בקירבה רחוקה של 7, 10 ולפעמים גם 20 צעדים, במקרים שבהם אנחנו אפילו לא מכירים את המנהל של הפרופיל השני.

פרומה ליפקיס

עדיף לשלוח את הלינק של הפרופיל שלה

Showing all 12 posts

Create a free account or login to participate in this discussion