איפה כולם??

Started by Shmuel-Aharon Kam (Kahn / שמואל-אהרן קם (קאן on Wednesday, May 4, 2011
Problem with this page?

Participants:

Showing all 23 posts

שלום לכולם,
יש כרגע 39 אנשים שעוקבים אחרי הפרויקט. אנחנו רוצים *הרבה* הרבה יותר. אז תדברו עם החברים שלכם. תכתבו הודעה בסטטוס בג'ני ובפייסבוק! עם קישור כמובן

http://www.geni.com/projects/Geni-Israel

תכף יום-העצמאות ונפגשים עם מלא משפחה וחברים! אז יאללה תספרו לכולם! כמה שיותר חברים בפרויקט, כך הוא יהיה שימושי יותר

יום-העצמאות שמח לכולם.

5/4/2011 at 6:59 AM

יום עצמאות שמח לכולם,
לפי המלצתך - נשלחו זימונים לבעלי עניין..

5/4/2011 at 7:11 AM

שמואל, האם יש לך, כאוצר, אפשרות לשלוף או לקבל מג'ני רשימה של חברים *פעילים* שגרים בישראל או שהשפה העברית מופיעה אצלם ברשימת השפות?

יעקב,
אני יכול לנסות.. אבל לא כל כך נראה לי (תלוי בעד כמה מייק עסוק). בדצמבר נאמר לי שיש סה"כ 18,284 משתמשים !! שבחרו בעברית כשפת הממשק שלהם. לא מאט בכלל.
( http://wiki.geni.com/index.php/Nationalities )
לשלוף מתוכם את רשמית ה-400 הפעילים *האחרונים* הוא קצת יותר מסובך. אני לא חושב שניתן להגדיר, שלא לומר לזהות את ה"פעילים ביותר" ביותר. ואז נותרה הבעיה הלוגיסטית של לשלוח את ההודעה...

הרגע חשבתי על זווית שונה לחלוטין!
אני אפנה לאיש השיווק ול"נציג הקהילה" של החברה. אולי אוכל לשכנע אותם לשלוח הודעה כללית בשבילנו למשתמשי העברית. אבל לעניות דעתי, הם ירצו קודם לראות שיש *כבר* משהו ממשי, נאמר 100 איש שעוקבים אחרי הפרויקט.

5/5/2011 at 4:13 AM

ניתן גם לשתול הודעה בבלוג של המערכת.
יש אנשים שצופים בבלוג על בסיס קבוע/ משתנה וניתן להיעזר בפלטפורמה זו לפרסום העניין.

מעבר לכך - המספר של 18,284 היה נכול לדצמבר . נראה לי שכעת (עם הגברת החשיפה) יש כמות גדולה יותר .

רוני,
אני מאד מסופק אם יסכימו לפרסם הודעה כזו כיוון שאינה רלוונטית לרוב מוחלט של המשתמשים. אולי במסגרת הודעה כללית על פרויקטים דומים. ידוע לי על עוד 2-3 עבור דרום-אפריקה, אסטוניה ודוברי הולנדית

5/5/2011 at 5:23 AM

שמואל,
אולי, אבל לא יזיק לנסות (לכל היותר נקבל תשובה שלילית)

Private User
5/7/2011 at 11:33 PM

צריך להוסיף הודעה כללית על קיום קבוצת הדיון ורבים ישמחו להכנס

שלום וחג עצמאות שמח,

אנו הישראלים הם קבוצת המשתמשים הרביעית בגודלה בג'ני! יש לנו אפילו שלושה "אוצרים" (מתוך כ-80). למרות זאת, ה"נוכחות" הציבורית שלנו באתר לא מורגשת. לכן, הקמנו האוצרים הישראליים "פרויקט" חדש כדי לייצור "שער" / פורטל עבור כולנו. לפרויקט איזור דיונים משלו, בעברית.

אנחנו רוצים לעזור לכולנו להפיק את המרב מהאתר ולייצור "קהילה" ישראלית תוססת ופעילה! אז בואו בבקשה, הצטרפו אלינו. בזמן שאתם יושבים מחר, עם המשפחה וחברים, תספרו על כך גם להם. כמו שג'ני מראה כל כך יפה, כולנו באמת משפחה אחת גדולה.

חג שמח,
מיגאל, אופיר ושמואל-אהרן

Hag Atzamaut Sameach,
Did you know that Israel has the 4th largest user-group on Geni? There are even 3 Israeli Curators (of 80). You would never guess though, because we have no public “presence”. To change that, we Israeli Curators created a “gateway” project, to focus our community around. The community project has its own Discussion Area, mostly in Hebrew (but other languages are welcome).

We wish to use this “project” to help us all make the most out of the site, and have a lively community of users, new and old. So please come and join us. While you’re sitting around, with your family and friends, tell them about it too! As Geni nicely shows, we ARE all one big family.

Hag Atzamaut Sameach,
Yigal, Ofir and Shmuel-Aharon

ג'ני אמורים לשלוח את ההודעה הנ"ל ל*הרבה* מאד משתמשים! הרבה הרבה מאד. נראה מה ילד יום!

חג עצמאות שמח

Private User
5/9/2011 at 11:52 AM

חג עצמאות שמח לכולם

5/9/2011 at 12:17 PM

חג עצמאות שמח.
נא תנו כתף על מנת לגדול עוד ולהפוך להיות גורם משמעותי מול החברה לשם מתן פתרונות לטיפול בדרישות חריגות שלנו מול החברה (לוח שנה נוסף, מיזוג אוטומטי המתגבר על פערי השפה בין עברית לאנגלית, סימון מיוחד לנספים בשואה וכד')

הנה זה בא!
נשלחו כ-42,000 הזמנות!! ג'ני רואה בכך תקדים וניסוי מעניין כשלעצמו. אז בא נראה להם. תרגישו חופשי לאשר את כולם. אחרת לא נעמוד בקצב.

ברוכים הבאים לכולם.

5/9/2011 at 11:47 PM

אני סקרן לדעת איך זה נשלח ואיך הוגדרה אוכלוסיית היעד...

5/9/2011 at 11:48 PM

רגע - יש גם פייסבוק.
אפשר לשתול גם שם הודעה

5/9/2011 at 11:51 PM

בוקר טוב לכולם וחג שמח

:-) (-:

5/9/2011 at 11:54 PM

האם יכול להיות ששהשתמשו בכתובת האיי פי של ישראל?

5/9/2011 at 11:57 PM

לשמואל-אהרן פתרונים...
נראה לי שלא יכ יש אנשים לא בישראל שהצטרפו ממש לאחרונה

5/9/2011 at 11:58 PM

התכוונתי שהצטרפו כעוקבים...

5/10/2011 at 12:32 AM

זוהי בקשה לכולם

אנא אל תוסיפו משתמשים לא פעילים לפרוייקט וכמו כן עדיף לשאול אנשים קודם ולא סתם להוסיף אותם

:-)

5/10/2011 at 12:34 AM

אופיר - היית עדין...
אין שום סיבה לצרף פרופילים "לא נתבעים" = אינם פעילים לפרויקט.
זה לא פרויקט גנאלוגי אלא "פרויקט מטריה" לקהילה הישראלית-יהודית

5/10/2011 at 12:37 AM

חוץ מזה ישנה עדיין בעייה כלשהי בהגדרות בין פרופילים של פרוייקט ומשתפי פעולה של פרוייקט

5/10/2011 at 1:15 AM

אכן.
האופציה "הוסף לפרויקט" משנה את ייעודה כאשר האדם פעיל וכאשר מדובר על פרופיל לא פעיל.
אם הפרופיל הוא "משתמש" הוא יתווסף כמשת"פ (בהיבט החיובי כמובן...)
אם הפרופיל הוא דמות באילן של מישהו הוא יתווסף כפרופיל, זו הסיבה שעדיף שאנשים יבקשו להצטרף ולא שיצרפו פרופילים כלשהם

Showing all 23 posts

Create a free account or login to participate in this discussion