Kuidas lisada teadlasi?

Started by Private User on Tuesday, January 11, 2011
Problem with this page?

Participants:

Profiles Mentioned:

Showing all 8 posts
Private User
1/11/2011 at 4:51 AM

Tere. Kuidas saaks siia teadlasi lisada?

Tervisi

Tõnis Tamm

1/11/2011 at 12:40 PM

Tere

Nii nagu igasse projekti isikuid. Saad lisada isikuid kellele sul on haldusõigus. Privaatseid (oma halduses) pole mõtet lisada sest teised "neile ligi ei saa". Leiad Genist teadlase - palud haldajal ta avalikuks muuta. Nüüd on kaks võimalust - kas lased Henn Sarvel (Hooldaja / Curator) ta MP-ks teha ja projekti lisada või lood isiku haldajaga koostöö. Kui isiku andmed on avalikud ja sul haldusõigus või haldajaga koostöö siis saadki lisada ta projekti.

Jaksu

Lauri

Private User
3/30/2011 at 5:12 AM

Imelik igatahes. Tegin projekti, sain lisada enda poolt hallatava isiku ja veel ühe täiesti võõra avaliku isiku (mingit seost haldajatega ei ole). Aga jah, rohkem avalikke ei lase niisama lisada tundub. Aga et selle ühe lasi :)

3/30/2011 at 8:04 AM

Tavakasutaja (nii tasuta kui PRO) jaoks peab isik olema avalike andmetega ja koostööpartneri hallata või pereühmast - või hooldaja poolt MP-ks tehtud,
Hooldaja jaoks piisab avalike andmetega isikust.

Kirjuta Henn Sarvele keda sa soovid lisada (anna viide isikule) - ta teeb ära (või muul juhul oota esmalt haldaja koostöötaotlusega nõustumist).

3/30/2011 at 11:37 AM

Avo - see kelle sa SAID lisada, võis olla KASUTAJA

Kasutajaid saab alati projektidesse lisada (kutsuda) aga nad ei lähe projketi ISIKUTEKS vaid projekti KOOSTÖÖPARTNERITEKS

on selised profiilid, mis on poolKASUTAJAD, nad võivad olla avalikuks tehtud ja nendega on vähe keerulisem asju ajada

Anna teada, kes oli see, keda sa said lisada?

Private User
3/31/2011 at 12:57 AM

Tere taas.

Lisasin isiku Bernhard Nelberg oma projekti http://www.geni.com/projects/people/Aurik-Tiiu-meeskond-1940 . Geni ei leia sugulust minu ja Bernhardi vahel :) Haldajad on täiesti võõrad. Kui nüüd vaatan Bernhardi profiili, siis lubab isegi mul ta andmeid muuta.

Aga isik, keda tahtsin veel projekti lisada on Leo Kodurand. Haldaja tegi ta mu palvel avalikuks ka, kuid ma pole koostööd taodelnud. Kui Henn võib Leo mu projekti muidu ka lisada, siis oleks ok. Haldaja on oma õnnistuse nagu andnud :)

3/31/2011 at 6:51 AM

Private User selgita kuidas sa Bernhard Nelberg sinna projekti lisasid? Kas said ta andmed muuta juba enne projekti lisamist?
Ka mul lubab ta andmeid muuta (kuna nüüd on ta su projektis ja mina ka seal projektis koostööpartner) aga sellist kohta tema isikukirjes pole mis lubaks mul teda kuskile mujale projekti lisada, ei saa ka isikukirje kaudu teda sealt eemaldada.
Ka mul pole koostööd selle avalike andmetega isiku kummagi haldajaga (kui oleks tekiksid eespoolmainitud võimalused/õigused kohe).

Lauri

Private User
3/31/2011 at 10:43 AM

Projekti loomisel oli koht "Lisa isikuid projekti" sinna trükkisin sisse, andis nime mulle ette, kui "recent", kuna olin seda profiili enne külastanud. Kas mul varem oli õigus seda profiili muuta, ei mäleta :) Äkki on selline võimalus, et projekti loomisel lisa sinna varem külastatud avalikke profiile palju tahad.

Showing all 8 posts

Create a free account or login to participate in this discussion