Näeme, et Henn Sarv on oma Geni lehel avanud 23 erinevat arutelu, kus on kokku ligi 2000 postitust. Igaüks saab siin uurida, mida on Geni kohta kirjutatud, esitada küsimusi ja avaldada oma arvamust.
Probleeme on ka minul. Mõnele võib-olla leian vastuse nendest aruteludest, aga kõiki ei leia sellest tohutust varamust üles. Ma ei soovi, et Henn peaks mitu korda ühtedele ja samadele küsimustele vastama. Ja enne küsimuse esitamist mõtlen, kas suudan iseseisvalt lahendust leida.
Aga igaühel on võimalus oma Geni lehel samuti arutelusid algatada. Täiesti tavalise tasuta Geni kasutajana alustan siin juba teist arutelu! Ja usun, et oma probleeme ongi mugavam lahendada kitsamas ringis.
Selline arutelu annab võimaluse oma mõtteid vahetades vaadata kogu arutelu tervikuna. E-posti teel suheldes ei ole niisugust võimalust
Aga tuleb arvestada, et seda arutelu on võimalik vaadata kõikidel Geni kasutajatel, kes on minu profiili arutelude lehe üles leidnud.
PALUN minu arutelusid mitte avalikult välja kuulutada, aga neid võib sugulastele ükshaaval edasi teatada. Kui oled võõras, siis eelistan, et pöördud minu poole Geni postkasti kaudu. Võimalik, et siis edaspidi luban või soovin, et võtaksid mu arutelust vahetult osa.
Ma ei soovi siin tühitervitusi ega -komplimente. Mõtle iga sõna läbi, enne kui ära saadad!
Mul on ideid, aga eessõna ei tohi olla liiga pikk.
Algata oma arutelu oma Geni-kontol ja kutsu ka mind selles osalema!
Private User Siin
http://www.geni.com/genealogy_discussions?discussion_type=general
avalike arutelude pealehel on paremal pool "kastike" Arutelude otsing.
Enam ei ole vaja püüda otsast lõpuni läbi lugeda kõikide arutelude kõiki postitusi - on võimalik teha ka otsinguid.
P.S. Jaak, on olemas avalikiud arutelud - mida KÕIK Geni kasutajad saavad lugeda ja kommenteerida. Praegune teema on nn avalikus ruumis. Veel on Genis olemas pere arutelud millele ligipääs vaid kindla pererühma liikmetel.
Kahjuks ei ole ma sinu postitustest hetkel täpselt aru saanud kellele nad on suunatud?
NB! Ei ole olemas mingeid eraldiseisvaid "profiili arutelusid" igas profiilis/isikukirjes näidatakse sakis Arutelud avalikke, pere ja hooldajate arutelusid mida see isik on algatanud. Milliseid neist seal näidatakse (ja millistele ligi pääseb) sõltub vaataja staatusest ning seotusest selle isikuga (kas ta on hooldaja, kas ta on isikuga samas pererühmas).