Leidsin täna teise inimese kes tegeleb sama Grünlingu puu haruga nagu mina - kuid temal on tunduvalt rohkem andmeid kui minul nt. minul on kirjas JAAN GRÜNLING sünd 1892 Lellafer aga temal on kirjas sünniaeg, elukoht, surmaaeg ja matmiskoht - kui ma nüüd võtan tema mestimise vastu (mida ma tegin loomulikult, sest me jõudsime koos järeldusele, et tegemist ON samade inimestega) siis kelle andmed peale jäävad? Ma väga tahaks loota, et tema omad, sest tal on rohkem täpsemaid kuupäevi ja nimesid või kas ma saan valida mestides kelle andmed n.ö peale jäävad. Antud hetkel ma sooviks, et selle "teise inimese" sisestatud andmed jääksid kõrgemale minu omadest, sest minu omad on auklikud ja tulnud suust suhu - tema aga on vaeva näinud ja mööda kroonikaid näpuga järge ajanud.
Tänan vastuse eest
head
kristy
Kui liitmisel on jäänud erinevaid andmeid, mis on omavahel konfliktis, siis on neid lihtne lahendada üle
Merge Center e. Mestimiskeskus - Data Conflicts
Sealt võttes Vaata profiili tuleb tabel erinavate andmetega.
Selest tabelist valida õigemad andmed, klikides selle nime, andme ruudu roheliseks ning salvestada
Tere Kristy!
Ma saan aru küll, sa mõtled seda, et kes jääb I manageriks! Ma arvan see käib nii, et profiilide kokku tõstmisel profiil, mis jääb "alumiseks", mille peale sa tõstad teise profiili, see peaks jääma I manageriks. (Aga ausalt, ma pole seda nippi veel päris ära õppinud!) Ootan targemate õpetusi... Anne
Hei õhtust - mestides jääb jah siiski manageriks see, kellel on rohkem andmeid kuid (ja minu olukorra puhul oli see väga positiivne :) ) aga see tähendas minu jaoks ka seda, et automaatselt lukustus kogu Grünlingute puu minu jaoks :S Ma ei saanud muuta ka nende andmeid enam, kelle ise olin puusse pannud. Koostöö kutse tema poolt selle takistuse muidugi parandas aga ma leian, et päris nii see ka olema ei peaks. Mul peaks (või siis kehvema infoga inimesele, kes on kellegi puusse pannud) peaks jääma võimalus oma andmeid täiendada. Sai vist segane jutt.
Tegelikult on mul II küsimus ka veel - et kuhu ma saan profiili alla lingi panna (nt. Jaan Grünling leidsin Saagast huvitavaid kandeid - tahaks neid teistega jagada. Paneks lingi tema profiili alla aga kuhu? )
kui mestitud profiili puhul kaob juurdepääs, siis on tegu nn pooleli mestimisega
Kõigile profiilidele, kus sa oled kaashaldaja, on sul endiselt juurdepääs.
Probleem tekib puu vaates, kui mestimine on nn pooleli - sisi näidatakse puus "põhi" profiili. Kui sa avad aga profiililehe (klõpsad vastavat isikut) siis on seal viide pooleli mestimisele. sellele klõpsates avaneb profiilide võrdlusleht, kust saad valida enda oma ja sellele on sul ligipääs olemas.
see pooleli mestimiste värk on keeruline, meil siin kahe-kolme kokkutõstetud profiiliga on veel lihtne, aga mul on tulnud ette, kus koos on sadakond profiili ja "minu oma" seal kuskil kuhja keskel.
Võid mulle (personaalselt) saata profiili aadressi(d), kus probleem - sageli saan am edasi aidata (NB. mitte alati)
Henn