Tere! Ma ei pea ennast küll mingiks genealoogiks kuid olen mõned aastad oma sugupuud uurinud. Kui kellelgi on selle piirkonna/inimeste kohta midagi sarnast teoksil siis suhtelksin hea meelega ja vahetaks vajadusel infot. Olude sunnil on mul tekkinud mõned exceli tabelid. Üks tabelitest sisaldab 1782 aasta taludes elanud abielupaare koos täpsustusega naise kohta, kelle tütar ta on. Sarnane tabel on ka 1816 kohta - naise isa info küll puudub kuid olemas laste nimed. Osaliselt on ka infot abielude kohta 1711...1764 (ca 1800 kirjet). Hetkel on pooleli tabel 1834 talude ja perenimede kohta (Pikru küla talud on sisestatud). Kuna mu esivanemad on seotud Tiukre ja veidi ka Säga taludega siis ka nende kohta on kogunenud hulgaliselt materjali. Kogu selle eelneva jutu mõte on, et kui keegi jääb jänni oma otsingutes selles piirkonnas siis proovin aidata. Kui kuskil on mingi genealoogide ühine andmebaas siis olen valmis neid tabeleid ka jagama. Need tabelid ei pretendeeri täielikule tõele kuid võivad olla abiks suuna leidmisel.
Meie sugupuud on Tori põrgu, lähedased mõisad.keila mõis .Mis nimelise huvi .Raske ni aidada võid meilile saata. Vastan ikka. reivor55@gmail.cm