Josef Purm (Purm-Parma vulgo Purman) - 3. manželka

Started by Private User on Wednesday, April 14, 2021
Problem with this page?

Participants:

• Private User
    Geni member
  • Private User
    Geni Pro

Profiles Mentioned:

Showing all 8 posts
Private User
4/14/2021 at 5:33 AM

Oženil se po r. 1907 ještě potřetí. O sňatku ani nevěstě nemám zprávy.

Private User
4/15/2021 at 4:46 AM

Zkusím to najít někde v archívech, třeba se zadaří:-) Máte nějaké bližší info k místu jeho pobytu?

Private User
4/22/2021 at 9:20 AM

Nevím, možná žili v Neradu, kde byl pohřbený. Mám dojem, že se s ním jeho děti po té (asi nečekané) svatbě přestaly stýkat. V rodině se o tom nikdy mńemluvilo. Jestli ví něco Marián, tak už si nevzpomíná. Není už se koho zeptat...V Živanicích (tam patřil Nerad) jeho hrob není, prolezla jsem celý hřbitov, hledala jsem i tu paní, tak nějak jsem předpokládála, že ho přežila. Taky se mohla vdát a to bych neměla na hřbitově šanci. Taky jsem mohla něco přehlédnout. V archivech jsem zatím nepátrala.

Private User
4/23/2021 at 12:49 PM

Zkusil jsem poslat nějaké dotazy tak uvidíme zda budou i pozitivní odpovědi.
Nemáte k nim náhodou nějaká data např. narození, úmrtí apod. ?

Private User
4/24/2021 at 1:53 AM

Opravdu víc nevím, maminka víc nevěděla a babička umřela v roce 1979, neptala jsem se jí tehdy.

Private User
4/28/2021 at 1:49 PM

nevadí, už se mi ozvali, mám už nějaké linky na archivní data a ještě hledají v dobových kronikách tak uvidíme zda se něco najde

Private User
4/29/2021 at 6:52 AM

Díky, já na to nemám čas, rodokmen si nechávám na penzi, to snad čas mít budu. Jen jsem letos psala nějakým příbuzným babiččina manžela (Endisch) do SRN, než všichni umřou, jsou staří. Ale žádná odpověď. Snad jsem jim nepsala moc pozdě.

Private User
4/29/2021 at 10:29 AM

Ani já se tomu nevěnuji každý den, ale nějaký čas si najdu. Postupně se i archivy plni novými daty, tak jednou za čas je projdu...
Pohodový večer

Showing all 8 posts

Create a free account or login to participate in this discussion