Sujungiau medžius tik pagal sutampančius vardus ("Jonas Aglinskas" ir "Ona Aglinskienė" (nebuvo mergautinės pavardės) sujungiau su "Jonas Aglinskas" ir "Ona Norvaišaitė") ir dėl mano DNR sutapimo (MyHeritage svetainėje) su iš vienu iš Jono Aglinsko palikuonių (Sigitas Aglinskas). Bet gali būti, kad prijungiau neteisingai: gali būti kitas Sigitas Aglinskas arba Jono ir Onos vardai tiesiog sutapo, bet nėra genealoginio ryšio per šią medžio šaką.
Sigitas medžio į MyHeritage neturi įkėlęs. Sigitas turėtų būti šiame medyje: jį randa per tiesioginę paiešką, bet man jo profilis yra rodomas kaip privatus. Kraujo ryšio per dabartinį geni.com giminės medį (su Jonu Aglinsku) neturiu, bet manau, kad jis per kažkur toje šakoje yra. Sigitas Aglinskas turi DNR ryšį su Stanislovu Švedrausku (1,0% (71,0 cM), mano sutapimas 0,7% (49,0 cM)). Tačiau bendrų sutampančių DNR segmentų tarp jų ir manęs nėra. Mano sutapimas su Sigitu Aglinsku: 0,6% (43,9 cM). MyHeritage Premium narystės neturiu, tad man rodo labai mažai informacijos apie bendrus DNR sutapimus (tik labiausiai sutampantį asmenį). Aš turiu tiesioginį kraujo ryšį su Stanislovu Švedrausku per geni.com medį.
Aš buvau susisiekęs su Sigitu Aglinsku. Bandau jį pakviesti į geni.com. Tikiuosi prisijungs.
Labai tikėtina, kad mano medžių prijungimas bus teisingas, nes jis minėjo, kad jo močiutė yra Ona Aglinskienė-Norvaišaitė. Stasys Velykis buvo užpildęs mergautinę pavardę (Norvaišaitė) ir pridėjęs jos tėvus. Tačiau jo močiutės mergautinės pavardės, kiek pamenu, nebuvo Sigito Aglinsko medyje, kurį padarė Justina Steponavičiūtė.