עברית הפוכה בעת הדפסה

Started by Private User on Saturday, April 27, 2019
Problem with this page?

Participants:

• Private User
    Geni member
  • Private User
    Geni member
  • Private User
    Geni Pro
  • Geni member
  • Private User
    Geni member
Showing all 8 posts

שלום רב,
לאחר הכנת אילן היוחסין עם שמות כתובים בעברית, רציתי להדפיסו. לצערי ההדפסה יוצאת עם שמות עם עברית הפוכה. האם ישנו פתרון אחר מאשר שכתוב כל האילן?

תודה

יניב

יניב שלום!
הייתי שמח לעזור לך, אך לא הדפסתי עץ יוחסין בעברית מעולם...אני מציע שתכתוב לחברה שבבעלות החברה הישראלי. MyHeritage

אני ממלא עצי משפחה רק באנגלית משתי סיבות
יש בעץ שלי אנשים שאינם דוברי עברית ואינם קוראי עברית
עברית תמיד תהיה בעייתית בתוכנות גראפיות שעובדות על פלאש

שלום איתי. העץ המשפחתי שלנו התחיל באנגלית בג'ני. במקבלי בתי זהר הקימה עץ משפחתי בעברית למשפחת אמה (אשתי) אהובה באמצעות הריטג'. זמן קצר לאחר ששתי החברות התאחדו - התחברו אוטומטית שני העצים כל אחד בשפה שלו. כאשר אני מדפיס את החלק בעברית ההדפסה יוצאת בסדר. מאז החיבור לא ניסיתי להוסיף פרטים בעברית. בקיצור - אין לי דרך לעזור לך בבעיה שלך. כל טוב ובהצלחה, עזרא

שלום איתי ,נסה להמיר ל ink Office ,אולי יצליח לך.

התקן את "הפוך על הפוך" http://www.langover.com/ חינמית
אז לחיצה על F6 מישרת את ההדורים, אם יש לך יותר משורה של טקסט צריך קודם לצבוע את הקטע שאתה רוצה להפוך (לישר) ואז ללחוץ F6. בהצלחה

Do I know any of you? Should I?

למה נפתחו שלושה דיונים בנושא הזה?

כמו שכתבתי באחד האחרים, יש פתרון פשוט יחסית, בתוך האתר, ללא צורך בתוכנות חיצוניות. הנה מה שכתבתי

1. תכנס בבקשה לעץ.
2. באמצע המסך למטה תלחץ על הלשונית שכתוב אליה "העדפות" או אם אתה רואה את האתר באנגלית
Preferences
3. כעת לחץ איפה שכתוב "שמות" או
Names
4. בחר את האפשרות האחרונה מימין "היפוך שמות"
Reverse RTL names

כל העברית יראה לך הפוך במסך של העץ. אבל בהדפסה זה יוצא ישר. כשתסיים תהפוך בחזרה.

Showing all 8 posts

Create a free account or login to participate in this discussion