Witam serdecznie
Szukam Wszelkich informacji i korzeni pochodzących ze świętokrzyskiego a najbardziej chodzi mi o powiązania rodziny Wrzesińskich i Jeziorskich/Jeziorowskich w Warszawie. Jestem w sprawie spadkowej po nazwisku Karolu Haas z Warszawy który prawdopodobnie miał rodzeństwo
Wszyscy u mnie zbyt szybko poumierali bym mogła się dowiedzieć cokolwiek na ten temat z jakiej ja jestem lini od Haasa.
w linku widnieją ich groby w Warszawie na cmentarzu we Wlochach ale nie koniecznie mogą wszyscy znajdowac sie w grobach w Warszawie Wlochy https://nekropole.info/pl/search?q=haas&birth_from=&birth_t...=
sprawy związane z nimi toczyły się już nawet od lat 40 i pozniejszych
Najprawdopodobniej jestem od któryś z matek (wykluczam Aurelie Haas jako że była bezdzietna i nie zamęzna a ona w tej sprawie tez wystepowala)
Korzenie moje pochodzą jak wspomniałam od świetokrzyskiego głownie Kieleckie np. Busko, Pińczów, Stopnica
ze strony genealodzy widzę w swietokrzyskim tylko podobne powiązania z nazwiskami innymi które wystepują w sprawie po haas i podobne połaczenia są z nazwiskami występującymi w mazowieckim a głownie w Warszawie... Jeżeli Ktoś z was byłby mi w stanie pomoc i zagladnac w moje drzewo, pomoc mi odnalezc swoje korzenie ktore prowadza do warszawy będe bardzo ale to bardzo wdzeczna i ja rowniez postaram sie odwdzieczyc w przyszlosci jezeli ktos zdola poswiecic temu czas i checi na odkrycie mojej zaadki w ktorej sama nie podolam :( dzieki byc moze waszej pomocy dojde do prawdy i udowodnie swoją linie...