Leonas Jaugelis - Jaugeliai nuo Raseinių krašto

Started by Vytautas Lomsargis on Friday, January 15, 2016
Problem with this page?

Participants:

Profiles Mentioned:

Showing all 4 posts
1/15/2016 at 11:30 AM

Leonas Jaugelis gyveno Raseiniu apskrtyje. Jo sūnaus Liudo Jaugelio santuoka vyko Raseinių RKB. Apie Leono turėtus brolius seseris žinių neturiu. . Domintu žinios apie Jaugelius gyvenusius tuose kraštuose

6/19/2019 at 6:53 AM

Sveiki, mano giminė nuo to krašto. Čekiškės bažnyčios knygose rusų kalba užrašyta pavardė lietuviškai virto į keletą atmainų. Viena iš jų yra Jaugelis.

6/19/2019 at 7:42 AM

Sveiki, kokie vardai Jų buvo, kokių metų gimimo. Kokiose bažnyčios knygose (gimimo, santtuokos ar mirties) yra įrašai. Gerai, kad jais papildytumėt savo kuriamą medį. Jei radote suskaitmenintoje bažn. knygose, padarykite komp. ekrano nuotraukas. Labai įdomu, parašykite man. Aš stebėsiu Jūsų medį.
Žinau vienus Jaugelius kilimo iš Čekiškės. Tai Jonas Jaugelis. Pridedu nuorodą
Anielė Jaugelienė

6/21/2019 at 6:25 AM

Sveiki,
Aš giminės medį darau savo kompiuteryje, čia Geni tik pabandymui prisijungiau paieškoti pažiūrėti. Esu radęs vieną Ivaną (Joną), o Anelė mano promočiutė. Bet greičiausiai ne šita, mano jaunesnė. Jeigu pavyktų atsekti giminystes būtų tobula mano medžio šaknis pagilinti. Ačiū už pasidalijimą.
Turiu susirinkęs daugiau Jaugėlų / Jaugelių atskirame medyje ir nerandu bendrų giminių. Reikia skaityti lenkiškas bažnyčios knygas. Rusų ir lietuvių kalba Čekiškės knygos labai tvarkingos. Lengva ieškoti. Lenkiškas reikia skaityti atidžiai ištisai. Neįskaitau dar.
Galiu parodyti savo darbą, jeigu įdomu.
http://jaugela.lt/ vardas: admin slaptažodis: SunkuS456

Showing all 4 posts

Create a free account or login to participate in this discussion