Tere Private User
Millist kurja spämmi olen ma teile saatnud, et olete mind tõkestanud?
Ma ei mäleta, et me Genis isegi suhelnud oleksime.
Palun eemaldage mult tõkestus siin:
http://www.geni.com/account_settings/blocked_users
(siin nimekirjas ei tohiks kellelgi ühtegi isikut üle kuu aja olla - see segab ju vastastikku suures puus toimetamist)
P.S. Tõkestamise korral ongi kahjuks võimalik vaid suhtlus läbi avalike arutelude,
sõnumite saatmine ja külalisteraamatusse kirjutamine on (mõlemapoolselt) tõkestatud.
Loodan, et saab selle asja korda ilma hooldajapoolsete muude sammudeta
nagu muutmisõiguste peatamine vms
Lisaks soovin küsida:
mispärast muudate privaatseks ammu meie seast lahkunute kirjeid?
Nt Kusta / Gustaw Vatsa / Watsa, Alma Vatsa
Oleks nad veel Teie otsesed esivanemad, siis vbl oleks soovi varjata nende tublidust, et olid jõukad inimesed ca 100 aastat tagasi, et Kusta võttis osa Kaitseliidu tegevusest. Aga ka siis oleks see pentsik - milleks muuta privaatseks?
Samuti üritasite eelmisel aastal muuta privaatseks nende lapsi, kelle mina olin genisse lisanud Memento nimekirjast saadud info ja daatumite põhjal.
Miks?
Väga huvitav oleks kuulda Teie arvamust!
Lugupidamisega
Agnes Valgiste
Jah, loomulikult on Teil õigus siin genis tegutseda! Samamoodi on ka minul. Geni on ühine maailmapuu, kus kõigil on õigus andmeid täiendada, kui neil on allikaid, mis kinnitavad nende andmete õigsust. Mina lisan alati juurde lingi, kust on näha, et see, mida olen teinud ja lisanud, on ka õige. Praegusel juhul enamasti Memento nimekirjast okupatsioon.ee lehel.
Juhul, kui soovite ise oma puud privaatselt teha, on selleks teised sugupuu-programmid, nt MyHeritage. Sinna ei pääse keegi Teid segama.
Ja Teie emaisaisaisa venna pojapoja tütar ning tema abikaasa - kas need on isikud, keda kiivalt ainult endale hoida?
Minu suguvõsas olevad juba lahkunud inimesed peaksid kõik avalikud olema ning mul oleks selle üle ainult hea meel, kui keegi nende kirjeid täiendaks infoga, mida mina ei tea ega ole leidnud.
Rahu, ainult rahu!
Parimate soovidega
terv.Agnes