Tere !

Started by Anno Sempelson on Saturday, January 17, 2015
Problem with this page?

Participants:

Showing all 8 posts
1/17/2015 at 10:12 AM

Kui asja uurida täpsemalt arhiivides ja esitada õigeid andmeid isiku kohta siis saab ka täpsemaid andmeid teada..! No muidugi on ka teatud piirangud isikutele kes otseselt ei puutu asjadesse..! Nii, et ärge otseselt solvuge kui ligi ei pääse teatud andmetele...

1/17/2015 at 11:39 AM

Aga salapära paelub mind eriti kui see puudutab minu esivanemaid ;)

1/30/2015 at 11:50 AM

Miks..? Mind teeb see asi küll uhkeks et me päritolu kuskilt mujalt mitte siit Eestist mis on äraandmisi ja reetureid täis..! Olgem uhked kes me oleme ja kes meist on saanud..

1/31/2015 at 12:30 AM

Kõige pealt Eesti on üks ilusamaid ja paremaid kohti kus elada!!! Reeturid ? Mnjah neid on küll.Aga samas vaadakem et meist endist reeturid ei saa.
Palun nimeta mõni.Uurides oma päritolu ja oma sugupuud olen ennast paremini tundma õppinud

2/1/2015 at 6:49 AM

Reeturluse all mõtlesin neid kes arvavad end olevat mis iganes ja järgivad teiseriigi propagandale ..! Mis puutub aga sugupuus enda tundmisele siis see kuidagi küüniline tundub olema..Mis aga minusse puutub siis Michael Carl Hans Georg van Baum on minu 10 põlvkonna vanaisa, mis nende saauseks oli on põhjustatud siine Eesti kogukond ja nende küünimatuslik poliitika või siis ei ole nii vaata fakti kes on võimul mingid komulikud tühikargajad kes soovivad endale allutada Eesti rahvast, maksa aga makse peaasi et neil hea oleks või ole see nii..! Seega olen uhke kes ma olen ja kus ma pärit olen..!

2/2/2015 at 9:24 AM

Mulle tundub et siin on pigem tegu filosoofilise küsimusega.Mind mõjutab see et olen taaskehastaja ehk siis tegelen ajalooga

3/9/2015 at 12:28 PM

Ei saa küsimusest aru..? Mis mõttes taaskehastaja..? :)

3/10/2015 at 7:19 AM

Tegelen elavaajalooga ehk inglise keeli reenactment iga

Showing all 8 posts

Create a free account or login to participate in this discussion