Ačiū,Onute tiek daug pridėjai informacijos iš Brazilijos,tu ir ją pasiekei.Aš prašiau Daivos o tu ją aplenkei .O man bendrauti su Dominyka nesiseka,aš tur būt per sudėtingai ir per daug klausiu.Ji man atsako visada vienodai ir trumpai ""Viskas gerai Kaip Jūs.Sudie.
Onute jei tu sugebi bendrauti su Brazilija ,tai gal yra galimybė ,ką nors kitą jaunesnį pakviesti prisijungti prie giminės medžio ,kad pilnai užpildytų Brazilijos šaką.
Ir turiu lengvesnį klausimą,gal atsimeni ,kaip vadinasi Daukšos Vyto ,Juozo sūnaus gyvenama vietovė Balbieriškio apylinkėse.
As gavau laiska is Brazilijos is Dominykos, o as buvau klaususi apie Irenos seima. Jinai man truputi aprase- Trys dukros: ANGELA 50m. nevedus, CRISTINA 48m. turi sunu 21m.ir dukra 16m., ANA 43 m. -nasle turi vaika 13m., Irenos sunus PAULO 37 m., vedes , bet vaiku neturi. Gimines medyje yra HELENA TAMALIUNAS, tai , man atrodo , kad jinai yra PAULO zmona , o ne Irenos dukra . Norejau pataisyti, bet man neiseina . Gimimo metams irasyti atsvaros taskas imta 2013 metai. As dar daug kuo nemoku naudotis kompiuteryje. Kai dirbau buhaltere buvo programa ir ja naudojausi, ocia reikia anuku pagalbos, bet as ju nepagaunu. jie uzsieme savais reikalais. Geda , bet as nemoku naudotis facbooku. Prisikvieciau draugu ir nesusirasineju. As imli, bet reikia man parodyti. O Tavo laiska i el.pasta apie Strasuskus gavau, bet dar gromuliuoju ir galvoju. Gal turi laidini telef.? Parasyk i el. pasta telefonu nr. ir mobilaus. Ten kur gyvena Vytas Dauksa , kaimas vadinasi PUTRISIAI ("S" su varnuke)