Kuri mūsų Rakauskaitė ???

Started by Private User on Monday, January 6, 2014
Problem with this page?

Participants:

Related Projects:

Showing all 3 posts

Prie projekto ""Rakauskai"" Dokumentų įkėliau keturis dokumentus ,visos Rakauskaitės .Mums reikalinga Rakauskaitė tai Marijona ,tėvai jos Adomas ir Kristina(Sinkevičiūtė) ,1899 metais kai tekėjo už Jurgio Daukšos jai buvo 19 metų.tad išsirinkime savo močiutę.Aš pasirinkau visus galimus variantus,balsuočiau už Kateriną Rakauskaitę ,Adomo ir Kristinos (Sinkevičiūtės) Rakauskų dukrą.Nežinau kodėl vardas Kotryna ar kunigas neteisingai užrašė ar tėvai vėliau pakeitė vardą.
Mane taip pat domina ir Strašauskas,ką Jūs apie jį žinote,aš galiu parašyti tai kas gali nepatikti kai kam,aš noriu tik pasikonsultuoti.

Virguti , tai iseina , kad Marijona ir Katerina( arba Kotryna) tai tas pats asmuo,nes atitinka gimimo metai ir tevu vardai ir pavardes. As gal ko nesupratau,nes is rusisku gimimo metriku nieko neiskaitau.
O apie Strasauska sakyk ir rasyk kaip tau atrodo., neziurek ar patiks kam , ar ne. Mes visi nesam tikri ir daug kuo abejojam.

O šiandienį radau santuokos metriką 1904 metų 05 17 dienos Kuriame Kotryna Rakauskaitė 22 metų mergina iš Junčionių kaimo Adomo ir Kristinos (Sinkevičiūtės) Rakauskų dukra išteka......
Tą metriką aš įkėliau į Projektus Rakauskai. Tikrinau turimus metrikus ,tai šiai merginai tiktų tik šis Kotrynos gimimo metrikas ,seniai pastebėjau ,kad santuokos metrikuose merginos yra Pajauninamos.
Mes norėjom mūsų Marijonai Rakauskaitei pritaikyti Šį Kotrynos metriką,jis idealiai jai tiko ir pagal jos santuokos metriką,jei ne tas vardas,Aš patikrinau Rakauskaičių gimimo metrikus iki 1877 metų imtinai ir neradau mums tinkamos Marijonos. Gal jos jungtuvių merike ji yra gerokai pajauninta,daugiau negu trimis metais ,o aš ieškojau tik iki 1877 metų ,teks prie galimybės dar paieškoti Marijonos gimimo metriko ,ji gal daugiau vyresnė negu nurodyta jos santuokos metrike.Mes taip pat neturime jos nei mirties nei gimimo metriko.

Showing all 3 posts

Create a free account or login to participate in this discussion