Ühenduse pidamisest

Started by Private User on Monday, October 21, 2013
Problem with this page?

Participants:

Showing all 5 posts
Private User
10/21/2013 at 1:40 AM

Tere jõudu !

Ole tundnud huvi oma isa poolse suguvõsa liikmete vastu , ent peale mõne erandi pole keegi vastanud . Kuidas oleks viisakas käituda sellises olukorras kui sinuga võtab ühendust keegi lähisugulane , keda sa isiklikult ei tunne?!

Lgp. Gunnar Proover

10/22/2013 at 11:05 AM

Tere Private User

Geni on ühine puu, suguvõsa on meil ka kaugete sugulastega ühine.
Alati soovitan vastata, ühendust võtta jne.
Omaette üksinda pusimine ei anna eriti tootlikku tulemust.

Jaksu

Lauri Kreen

Private User
10/25/2013 at 1:47 AM

Tere jõudu hr. Lauri Kreen !

Tänan vastuse eest . Olen omalt poolt väga tänulk paljudele kes rõõmsa meele ja südamega on mind algajat sugupuu uurijat toetanud. Omalt poolt olen avatud olnud , kuid küsimus puudutas just seda tahku kui sinu kirjadele ei vastata ja ei soovita koostööd teha. Soov pole üksi pusida vaid koos midagi vahvat ära teha. Ent paistab , et igas suguvõsas on omad suhtlus ringid ja uustulnukad pole alati teretulnud!?

Lgp. Gunnar Proover

10/25/2013 at 8:16 AM

Tere Gunnar.
Tegelikult pole see päris nii,et uustulnukatega ei taheta koostööd teha. Lihtsalt leidub selliseid inimesi,kes arvavad endast liiga palju. Sellised inimesed tuleb lihtsalt kõrvale jätta ja las nad siis tegutsevad omaette. Ei maksa selliseid südamesse võtta.MIna teen rõõmuga koostööd ja olen õnnelik kui leian siit sugulasi kellest mul enne aimugi polnud.
Edu ja ilusat õhtu jätku.
Moonika.

10/26/2013 at 12:48 PM

Private User
Saada mulle sõnumiga lingid nende kasutajate isikukukirjetele kes sulle ei vasta või sind ignoreerivad. Hooldajad/kuraatorid saavad vaadata millal nad viimati Genis olid. Võib olla pole nad enam ammu aktiivsed (nn hüljatud puud).
Sel juhul saavad kuraatorid lähimale kasutajale puus nende hallatavad (mittekasutajad) üle anda.

Jaksu

Lauri Kreen

Showing all 5 posts

Create a free account or login to participate in this discussion