Evi Pihl (Evi Saat) - Isiku Evi Pihl (evi Saat) uus arutelu.

Started by Ando Kõvamees on Wednesday, March 20, 2013
Problem with this page?

Participants:

Profiles Mentioned:

Showing all 4 posts
3/20/2013 at 2:36 PM

Evi Pihl neiupõlve nimega Saat ja mina Ando Kõvamees,oleme sugulus sidemetes palju lähemalt kui siin kirjutaja arvates.Nimelt Evi ema Raissa saat (Kõvamees) ja minu isa Anton Kõvamees,olid õde ja vend.Ma ei tea kust sellised andmed võetud on et oleme Eviga sugulased minu abikaasa Külli Kõvamees ja veel terve pika rea isikute kaudu.Evi isa Madis Saat on pärit Muhu rootsivere külast Salu Andruse talust,kus ta abiellus minu isa õe Raissa Kõvamehega,seal sündisid ka nende lapsed 1.Ilmar 2.veebruar 1925. 2.Einar 12.veebruar 1930.
3.Evi 11.dets.1932. 4.Astra 13.dets 1934.5.Hilja 26.dets.1942.Hiljem perekond saadud asusid elama saaremaale Jausa Matsile mis kuulub
kui ma ei eksi Põripõllu küla järgi.Evi abiellus seal Alfred pihliga,pulmad peeti nii Evi kodus,kui hiljevAlfredi kodus Kellamäel.Oli vist sügisepoolne aeg, aastat ei mäleta.7.märtsil sündis Evil poeg Jüri, Evi aga suri peale sünnitust.Ma ei tea,võib olla on Alfred Pihli sugulus sidemed ka minu abikaasa ja tema emapoolsete vanemate kaudu,aga siis juba kaugemalt.
Lugupidamisega Ando Kõvamees. ando.kovamees@mail.ee

3/20/2013 at 10:41 PM

Tere!

Aitäh info eest, mis on ilmselt adresseeritud konto haldajale või Evi Pihl`i lisajale, kelleks mina ei ole. Või ma eksin?

Lugupidamisega kuno Raude.

3/23/2013 at 2:36 PM

Ene Saare, Private User, Private User, Marika Jürisson, Private, Airi Paloson

3/24/2013 at 8:27 AM

Tere!
Lgp.Lauri Kreen,olen südamest tänulik selle abi eest minu sugupuu kokku viimisel.

Lugupidamisega Ando Kõvamees.

Showing all 4 posts

Create a free account or login to participate in this discussion