geni vana konto.

Started by Private User on Friday, March 9, 2012
Problem with this page?

Participants:

• Private User
    Geni member
Showing all 4 posts
Private User
3/9/2012 at 1:20 AM

Kuidas genis oma vanale kontole ligi pääseda ja see sulgeda? kasutajanimi ja parool ununenud,ja postkast kuhu kunagi geni registreerumise kinnituse sain ei eksisteeri enam.

Private User
3/9/2012 at 1:52 AM

Tähendab.....kasutada ja jälgida saan ma siis edaspidi seda kontot mis tehtud kasutajanimega klepp@one.ee(see on see vana konto mida hallata tahaksin,kuid millele ma kahjuks enam ligi ei pääse!

Private User
3/9/2012 at 2:04 AM

Just seda kontot mida ülal mainisite ma mõtlengi! kuidas ma nüüd edasi toimima pean või mida tegema? hetkel olen selles uues kontos.kui siit nüüd välja login ja uuesti sisse,kas siis on puud ühendatud?

Private User
3/9/2012 at 4:41 AM

Nii,kõik tundub justkui korras olevat,sain puusse sisse ja asi toimib.Kuskilt on tekkinud mulle kasutütar keda mul iial olemas ei ole ja abikaasa teiseks partnerik on keegi kirjutanud marge kahro? miks selliseid valeandmeid sinna lisatakse? kuidas ma need isikud sealt kustutada saan? ja kes on minu konto haldaja?kuidas ma seda näen? tahaksin teha oma konto privaatseks,et keegi seda ei näe peale inimeste kes tõesti kuuluvad minu perekonda? äkki saate veel natuke aidata? ette tänades.

Showing all 4 posts

Create a free account or login to participate in this discussion