Olen Voldemar Markna pojapoeg.KALJU poeg.Keda tunnen?ELLET,lapsi,ROSILDET,JUHANIT,LAINET,vana-vigalast olid sugulased?Vist vanaema Kristiine ÕDE??? Tegelikult ei tunne kedagi!Aeg on teinud oma töö!Naljaviluks mõtlesin,et uurin oma SUGUPUUD.OI,ei . Ehk on Teie poolt midagi konkretset!Alustan sellest,et mis puust oli tehtud vanaema KRISTIINE,et andis alaealise lapse keskeas MEHELE!!!Niipalju kui mina tean oli MEES naisel!OK,nüüd on vanaisa VOLLI jutt...Teised olid paadis mul oli KALJU süles,ütlesin emakesele meil ei ole kuhugi minna!Jätsime LINDAGA hüvasti ja läinud Ta oligi! Miks,kelle pärast,kuhu???OK jäägu see sinna.Kus kohast leidis niiöelda laevniku või kapteni kaasa lihtsa külasepa???Või kust kohast see VOLLI üldse välja kargas?Vanaema poolt oli lugu HÄÄDEMEESTELT,vanaisa poolt VANAVIGALAST.Uurisin mõlemat poolt,sünni ja surmaaastaid ,leeri jms.Kirikuraamatud on ringi pööratud.SAAGA oli põhiline!Kuid tarka 0.Kui olete ARUKAMAD või OMADE NIPPIDEGA ehk andke teada!Sügava lugupidamisega ARIK.Mailbox on marksson112@hot.ee