Eestile veel üks hooldaja - Jaanus Luuse

Started by Lauri Kreen on Friday, November 18, 2011
Problem with this page?

Participants:

Showing all 5 posts
11/18/2011 at 8:53 AM

Tere sõbrad,

Mul on heameel teavitada, et Eesti, sai omale neljanda hooldaja (kuraatori). Jaanus Luuse on tänasest hooldajaks määratud.

Jaanus Luuse

Jaanus on väga paljudele juba ammune tuttav ja ka aruteludes aktiivne

Jõudu talle

Lauri

11/18/2011 at 10:24 AM

Jõudu talle. Eks ma olen ka viimasel ajal üritanud aktiivne olla, aga ju siis veel ei piisanud.

11/18/2011 at 10:39 AM

Õnnitlused, Jaanus Luuse!

11/18/2011 at 10:39 AM

Ja Jaak Tulp, ära kaota lootust :)

11/18/2011 at 11:06 AM

Tänan kõiki toetuse eest!

Olen Geniga tegelenud peaaegu kaks aastat ja ilma Genita ma ei oleks ilmselt kunagi avastanud enda joaks seda köitvat maailma. Kui huvitav võib olla lähimate ja kaugemate sugulaste ja hõimlaste väljaotsimine.

Selleks, et koostada enda lähimate sugulaste puud on vaja, et ka kaugemate sugulaste puud areneksid. Aeg on näidanud, et "Suure Puu" kauged sugulased saavad kord lähedasteks ja mida rohkem on sidemeid ja mestimisi puus seda tihedamalt seotud me kõik oleme.

Seetõttu ei näinud ma vist pea kohe alguses, et ainult oma puu arendamisel ei ole mõtet. Sugulasi on palju ja mulle tundub, et aeg saab enne otsa kui kõikidest nendest konfliktidest Genis lahti saab.

Ma tahaksin tänada Saagat ja Eesti Rahvusarhiivi, et ta on teinud kogu uurimise aluseks oleva informatsiooni tavakasutajale üle interneti nii lihtsaks ja mis peamine tasuta kättesaadavaks.

Tänan kõiki neid, kes on nõustunud mind oma pererühma võtma ja koostöö sõlmima. Tänan ka neid kes mind on blokeerinud kuid kõige rohkem tänan kõiki neid kellega koos Harju-Risti ja ümbritsevate piirkondade profiile oleme siia lisanud ja selle läbi Geni rikastanud.

Loodan, et minu ainus projekt "Vilivalla surnuaed" saab siit uue alguse ja tuleb ka ettepanekuid väljaspoolt keda võiks sealses projektis veel ära märkida.

Erilised tänud Hennule, Laurile ja Liivile.

Jaanus Luuse

Showing all 5 posts

Create a free account or login to participate in this discussion